Huurperiode

We verhuren het huis alleen voor een week of een veelvoud daarvan, van maandag tot maandag of van vrijdag tot vrijdag. We verhuren dus niet voor een weekend of voor een midweek.

 

  • Begin van de huurperiode is op maandag of vrijdag na 15 uur.
  • Eind van de huurperiode is op maandag of vrijdag vóór 10 uur.

 

In speciale gevallen zijn, in overleg, ook afwijkende huurperioden mogelijk.

Bij aankomst of vertrek op andere dagen dan maandag of vrijdag kan er niet met de auto naar en van het huis gereden worden.

 

Huurprijs

De huurprijs hangt af van het seizoen en het aantal personen. De huurprijs voor een week voor twee personen varieert van 600 tot 1100 euro.

 

Kosten van schoonmaken (65 euro) en toeristenbelasting (1,21 euro per persoon per dag) worden nog toegevoegd aan de prijs.

 

De huurprijs wordt ook verhoogd met 100 euro borgsom. Deze som wordt, indien van toepassing na aftrek van schade aan de inventaris, binnen veertien dagen na het verblijf van de huurder op diens rekeningnummer teruggestort.

 

Annuleren tot een maand voor de huurperiode is mogelijk. Daarna brengen we annuleringskosten van 25% van de huurprijs in rekening.

 

Sleutelkluis

We maken gebruik van een sleutelkluis. Door intoetsen van de code die we u per e-mail sturen kunt u de sleutel van de voordeur uit de kluis halen en gebruiken om het huis binnen te gaan. Binnen in huis liggen de sleutels die u nodig hebt tijdens uw verblijf.

 

Beschikbaarheid

Bekijkt u a.u.b. de kalender hieronder aan om te zien of de door u gewenste periode vrij is. Hoewel we ernaar streven om de kalender actueel te houden kunnen we niet garanderen dat de door u gewenste periode nog niet bezet is.

 

Na het leggen van contact via het contactformulier (hieronder) doen we u een offerte en sturen we u een document met informatie en algemene voorwaarden. Na overleg over de reservering wordt er een huurcontract opgesteld.

 

Contactformulier