Ervaringen van huurders

 

 • Heer en mevrouw Vorstman, oktober 2017:  Wij vinden het een prima en mooi gelegen huis, dat smaakvol is ingericht.

 

 

 • Heer en mevrouw Oude Lansink, augustus 2018: Het is altijd te kort. Het was geweldig. Alle dagen van jullie heerlijke plek genoten. Drie avonden lang tot half tien achter het vijvertje buiten gezeten.

 

 • Heer en mevrouw Speelman, september 2018: Wat was het weer fijn om in jullie huis te kunnen verblijven en te genieten van de prachtige omgeving aldaar.  

 

 • Heer en mevrouw Van Zuijlen, oktober 2018: We hebben genoten van een fijn verblijf in uw vakantiewoning. Een heerlijk huis dat van alle gemakken is voorzien! Een prachtige tuin met nog veel vogels en insecten. Tot 's avonds laat konden we nog buiten vertoeven en nog genieten van een mooie sterrenhemel. De roep van kraanvogels hoorden we gedurende ons verblijf regelmatig. Op een gegeven ogenblik konden we er 2 vanuit de tuin zien foerageren.

 

 • Heer en mevrouw Visser, oktober 2018: We hebben het heerlijk gehad. Een prima huisje en een prachtige omgeving. Echt wat we nodig hadden. En het weer zat ook mee! Voor herhaling vatbaar.

 

 • Heer en mevrouw Tolsma en vrienden, eind december 20198: We hebben het prima naar onze zin gehad met z'n zessen in dit uw complete huis met alles er op en er aan. Goede bedden!

 

 • Heer en mevrouw Van Dam, april 2019: We hebben het fijn gehad. Geweldig, zoveel vogels zich alleen al in de tuin lieten zien. Op het Dwingelderveld waren we zo gelukkig vanaf de uitkijktoren twee kraanvogels te zien.

 

 • Heer en mevrouw Tjeertes, mei 2019: Afgelopen week hebben wij genoten van uw zeer compleet ingerichte vakantiebungalow. Hoewel het fris weer was hebben we elke dag kunnen fietsen en wandelen. De vogels trokken zich niets van de kou aan en zongen ons 's morgens wakker. Vooral de bonte vliegenvanger zong de hele dag. Helaas tot nu toe nog geen vrouwtje voor hem. De merels hebben jongen. We hebben driemaal een appelvink in de tuin gezien.

 

 • Heer en mevrouw Huijser, mei 2019: Bonte vliegenvangerkleintjes dwarrelen rond, nog nooit zoveel gezien op één plaats, zwartkop, grote bonte specht met jongen, zanglijster, tjiftjaf, gelukkig weer heel veel merels en het zingen begint al vroeg en gaat lang door.

 

 

 • Birgit, augustus 2019: Heerlijk huis, sfeervol ingericht met mooie meubels, apart vloerkleed, bijzondere schilderijen en foto's. En dan het Poolse servies! Ik heb het hier heerlijk gehad en veel achterin de tuin gezeten.

 

 

 • Heer en mevrouw Oele, juni 2020: het is een fantastisch huis en dito tuin. Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht bij de inrichting t.b.v de gasten heel knap gedaan. Het sproeien deden we met liefde. Het huis is wonderbaarlijk koel gebleven.

 

 • Heer en mevrouw Van der Wulp, juli 2020: Wij hebben genoten van uw comfortabele en mooi gelegen woning en van de prachtige wildeplantentuin en wij hebben niet eerder een vergelijkbare complete en aangename inrichting getroffen.

 

 • Heer en mevrouw Visser, Santpoort, april 2021: Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie huis hier. Gefietst in deze omgeving, die wij ook nog kennen van onze vakanties met de kinderen.  Ook hebben we hebben twee "trage tochten” gemaakt. Prachtig.

 

 

 • Heer en mevrouw Visser, Alphen ad Rijn, september 2021: Wat hebben wij genoten van jullie paradijsje in Ruinen. Groene specht, grote bonte specht, eekhoorns, boomklevers, heggemus, konijnen , muis en heleboel koolmezen en pimpelmezen. En nooit zoveel atalanta’s bij elkaar gezien Schitterend. Absoluut voor herhaling vatbaar.

 

 •  Heer en mevrouw Tjeertes, april 2023We hebben weer genoten van het huisje en de mooie tuin. De bonte vliegenvangers waren druk met nestelen. Verder lieten zang- en grote lijster zich zien. Ook groene specht en drie eekhoorntjes lieten zich bekijken. Appelvinken heel even, maar misschien vonden die de tuin wat te open geworden. Op het Dwingelderveld zagen we adders en een paartje kraanvogels met een jong. Al met al een mooie week.


 • Heer en mevrouw De Beukelaer, september 2023: Wij hebben een prachtige week gehad in Drenthe. Dat lag niet alleen aan het fantastische weer en het prachtige Drenthe. Het lag ook aan het prachtige huis waar wij een week in hebben mogen wonen. Als we een volgende keer komen, dan willen we in het voorjaar komen.