Huis

 

Anholt16 is een ruim, comfortabel huis met veel privacy. Het ligt rustig aan het eind van het pad. Het terras ligt op het zuiden en heeft met een weids uitzicht op de bosrand. In de bloementuin ligt een vijver waar kikkers kwaken en waar vogels komen drinken en baden. Er broeden veel soorten zangvogels. In de tuin foerageren ook konijnen, eekhoorns en soms een ree.

 

De benedenverdieping bestaat uit een eet- en zitkamer met keuken en is 80 m2 groot. Vanaf november 2021 heeft de zitkamer een nieuwe pui van dubbele breedte met geweldig uitzicht op de tuin. Ook de keuken heeft een nieuwe pui.

Er is vloerverwarming op de begane grond en er is een hoog-rendement houtkachel.

Sinds 2018 is er supersnel Wifi via de glasvezel.

TV (plat scherm, 42 inch, ruim aanbod van zenders), dvd-recorder en radio-/cd-speler zijn aanwezig.


Op de benedenverdieping bevindt zich een slaapkamer met twee boxspring-bedden, een badkamer met ligbad en douche, een wc en een berging. In de badkamer bevindt zich ook een wasmachine. 

Informatie en tips voor fietsen en wandelen zijn in het huis te vinden in een map. Gasten kunnen ook wandel- en fietskaarten gebruiken. 

 

 

De keuken is uitgerust met een koelkast, met vriesvak, een afwasmachine en een oven-magnetron. Er is een inductie-kookplaat. Ook zijn een koffiezetapparaat (voor acht tot twaalf koppen), een Nespresso-apparaat, een waterkoker, een staafmixer en een citruspers aanwezig.

Ons Bunzlau-servies mag worden gebruikt. Meestal zijn aanwezig: wc-papier, koffiefilters, lucifers, keukenpapier, suiker, koffie, thee. We verzoeken aan onze gasten om een voorraad te willen aanvullen als die door hen is opgemaakt.

 

 

De bovenverdieping, met oppervlak van 65 m2, bestaat uit twee ruime slaapkamers, elk met twee bedden, en een grote badkamer met douche en wc. (Eén kamer, met stapelbed, gebruiken we privé als opslagruimte voor linnen, reserve-servies, kinderspullen etc.).

 

 

Bij het huis staat een houten schuur waarin fietsen kunnen worden geplaatst. In de schuur bevinden zich twee stopcontacten om e-bikes op te laden.

Andere gebruiksvoorwerpen: parasollen, droogrek, kruimeldief, tuinstoelen met kussens, fietspomp. 

We verzoeken u om zelf lakenpakketten en linnengoed (handdoeken, keukendoeken etc.) mee te nemen.

Bij de receptie zijn (elektrische) fietsen te huur.

 

 

Anholt16 is niet beschikbaar voor rokers en voor huisdieren!